Rankka työ vaatii rankat huvit

tiistai 27. lokakuuta 2015

Tuntuu kuin siitä olisi ikuisuus kun viimeksi avasin Bloggerin. Tosiasiassahan siitä on vasta viikko. Kuluneet päivät ovat kuitenkin olleet melko tapahtumarikkaita - mitään en ole tehnyt mutta kauheasti on tuntunut tapahtuvan! Saara oli meillä muutaman päivän viikolla ja perjantaina lähdettiin käymään ensimmäistä (ja hyvin todennäköisesti viimeistä) kertaa Frankstonin yöelämässä. Paljon hyvää sanottavaa ei tuosta reissusta jäänyt, Frankston tarjosi lähinnä hyvin epämääräisiä kanssajuhlijoita ja kummallisia baareja. Loppujen lopuksi päädyttiin pelaamaan ehkä historian surkein biljardipeli paikalliseen bilispaikkaan. Ja siitä Uber-taksilla kotiin. Viime viikon aikana käytin kolmeen kertaan tuota Suomessa vähän kyseenalaisena pitämääni palvelua. Kyllä kannatti, matkoissa säästää 5-10 dollaria normaaliin taksiin verrattuna ja kaikki uber-kuskit joiden palvelua käytin, olivat kohteliaita ja asiansa hyvin osaavia.

Lauantaina yövyttiin Saint Kildassa ja lähdettiin viettämään iltaa Barkly hotellin baariin. Poikettiin Suomityttöjen kanssa paikallisten suosimalla Chapel Streetillä ennen varsinaisiin juhliin menoa. Chapel street on täynnä kivoja pieniä pubeja ja baareja jotka omien kokemuksieni mukaan ovat todellakin parempia paikkoja tavata paikallisia kuin keskustan yökerhot. Melbournessa aktiivisesti toimiva Newbies International järjesti Barklyn rooftop -baarissa Great Gatsby- teemaiset juhlat,  teemasta en kyllä nähnyt vilaustakaan koko iltana mutta eipä se juhlijoita haitannut. Ihan onnistunut ilta kuitenkin, mukavaa seuraa ja kivoja ihmisiä.

Sunnuntaina me reippaat suomalaiset lähdettiin Richmondissa sijaitsevaan Ikeaan aamupalalle tanskalaisvahvistuksen kanssa. Koti-ikävä iski heti kun astelin sisään Ikean tuttujen huonekalujen pariin - kynttiläosaston tuoksu oli aivan samanlainen kuin Vantaan Ikeassa. Edellisillasta väsyneitä juhlijoita ei tällä kertaa mööpelit kiinnostaneet vaan painelimme yläkerran ravintolaan nauttimaan mitä muutakaan, kuin NIITÄ LIHAPULLIA! Enpä ole koskaan ollut yhtä innoissani Ikean ruoasta. Loppupäivä meni kaupunkikierrosta tehdessä ja taas pääsin ihmettelemään Melbournen tunnelmaa. Miljoonakaupunkikin voi olla leppoisa, sen olen täällä ollessani oppinut.

Pahoittelut kuvattomuudesta, kertakaikkiaan mitään julkaisukelpoista ei ole tällä viikolla kameraan tai puhelimeen tallentunut. Lauantaina menen seuraamaan Victoria Derbya Flemingtonin laukkaradalle ja sen jälkeen Halloweenin viettoon. Tämä ilta menee lapsia vahtiessa kun hostvanhemmat lähtevät viettämään ansaittua yhteistä aikaa Neil Diamondin konserttiin. Perheestä puheenollen, muuttoa ei tule joten jään Frankstonin katuja kuluttamaan. Ja ihan hyvä niin. :) Käytiin myös hostäidin kanssa eilen "se" keskustelu, he haluaisivat että jään ainakin helmikuuhun asti ja minähän lupasin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 
Design by Studio Mommy (© Copyright 2015)