Pikapäivitys

perjantai 22. tammikuuta 2016

Heips! Työviikko tuntui menevän kerrankin nopeasti. Pojat ovat käyttäytyneet hyvin ja on ollut kiva huomata, että he leikkivät nykyään keskenään paljon paremmin kuin muutama kuukausi sitten. Mua ei kaivata leikkeihin mukaan vaan sällit säätää keskenään - ei haittaa yhtään. Luin joku aika sitten artikkelin joka kertoi äidistä joka ei nauttinut lastensa kanssa leikkimisestä. Onko huono äiti, jos ei osaa leikkiä? Vaikka mulla nyt ei luojan kiitos omista lapsista olekaan kokemusta, oon huomannut poikien kanssa etten taida olla mitenkään erityisen hyvä leikkimään. Heittäytyminen on joskus vähän hankalaa ja totta puhuakseni leikkisin mieluummin barbeilla ja leluhevosilla kuin autoilla ja ninja turtleseilla. On ollut siis ehdottoman positiivinen muutos toi poikien kyky olla tappelematta joka sekunti siitä, kuka saa seuraavaksi sen maailman siisteimmän Batmanin auton tai millä säännöillä jotain uutta peliä pelataan. Tekee mun työn niin paljon helpommaksi.

Mulla ei oikeestaan mitään sen ihmeempää sanottavaa tällä kertaa ole, viikko tosiaan hurahti äkkiä vaikka mitään ei oikeastaan tehtykään. Viikonloppuna raahasin Aaronin luistelemaan Docklandsissa sijatsevalle O'Brien Group Arenalle. Luistinten kanssa oli vähän ongelmia, paikaltahan sai vuokrattua välineet mutta sopivia ei tahtonut löytyä oikein millään. Lisäksi naisten kaunoluistimet olivat mallia muoviset, tönköt lasten harjoittelu-luistimia muistuttavat kirkuvan siniset pökkylät. Kyllä niillä jäällä pystyssä pysyi sen tunnin verran mutta nyt kyseisestä jääurheilusessiosta muistuttavat muhkeat rakkulat jaloissa. Vaikka mulla oli villasukat jalassa, niin nuo kaameat muoviset luistinten irvikuvat tekivät jalkaparoistani selvää jälkeä. Meillä molemmilla (?) oli kuitenkin hauskaa, olin positiivisesti yllättynyt Aaronin suorituksesta. Tyyppi oli vissiin kolmatta kertaa jäällä, nytkin pitkän tauon jälkeen, muttei kaatunut kertaakaan. Meno alkoi jo pikku hiljaa näyttää ihan luistelulta! Raukkaparka meni lupaamaan että otetaan uusiksi joku päivä. Lysti maksoi 26 dollaria per henkilö sisältäen luistinten vuokran, aikaa ei oltu rajoitettu.

Tuleva viikonloppu onkin sitten vähän toiminnantäyteisempi. Tänään pysyttelen kotosalla mutta huomenna on tiedossa hostperheen ystävän 40-vuotisjuhlat joihin myös mut ja Aaron on kutsuttu. Sunnuntaina päästään katsomaan Australian avoimia, en oo koskaan ollut mitenkään tenniksen suuri ystävä mutta kun tilaisuus tulee niin täytyyhän noin suuri urheilutapahtuma mennä tsekkaamaan. Siinäpä kai se suurimmilta osin! Mukavaa viikonloppua kaikille, lukijoitakin näyttäisi tulleen pari lisää sitten viimekatsoman, kiva :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 
Design by Studio Mommy (© Copyright 2015)